dwarsfluit

vanaf 8 jaar


privéles


geen groepsles

Hardinxveld


Voor wie?

Dwarsfluitles bij onze muziekschool in Hardinxveld is voor zowel jong als oud. Doordat we onze lessen op de wensen en behoeften van de leerling afstemmen, kan iedereen vanaf 8 jaar al dwarsfluit volgen.

Bij De Popschool vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over het instrument te leren en alle mogelijkheden ervan.

Type muziekstijl

Vandaag de dag wordt de dwarsfluit in zowel klassieke ensembles als in orkest-, folk-, jazz- en popwereld ingezet. Je kunt er dus alle kanten mee op! De populariteit rondom het instrument is mede gegroeid dankzij fluitisten, zoals Chris Hinze, Thijs van Leer, Berdien Stenberg en James Galway.

Voordelen van dwarsfluitles bij De Popschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je nu dwarsfluit wilt spelen als hobby, onderdeel van een klassiek orkest wilt zijn of droomt van solocarrière als saxofonist: samen stippelen we een route uit die het beste bij jou past.

  • Individuele en professionele coaching en begeleiding
  • Volledig op maat gemaakte lessen 
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten 

Inhoud van de lessen

Tijdens de dwarsfluitlessen ontdek je het instrument en leer je hoe je met jouw favoriete muzieknummers kunt meespelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van de dwarsfluit, zodat je de muziek beter leert begrijpen.

Aspecten die tijdens de dwarsfluitlessen aan bod komen:

  • Bespelen van het instrument (techniek)
  • Intervallen en toonladders (gehoor)
  • Notenschrift lezen en schrijven (kennis)
  • Liedjes spelen (repertoire)
  • Ontwikkelen van toonvorming (intonatie)
  • Ademhaling en improvisatie (muzikaliteit)

Lesduur en kosten

Dwarsfluitles wordt als privéles gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan.

Ga naar de tarieven voor alle informatie.

Docenten en Locaties

Hardinxveld

reacties van cursisten

Volg jij dit vak? Help andere cursisten om een goede keus
te maken en schrijf een korte recensie/review!